WORKSHOP MEGHÍVÓ EFOP-1.2.11-16-2017-00016

 

ELŐZMÉNYEK

A tervezett workshop Ráckeresztúr Község Önkormányzatának az EFOP-1.2.11-16-2017-00016 kódszámú pályázatának a szakmai munkáját támogatja. A pályázat fő célkitűzése, hogy a célcsoportba tartozó fiatal korosztály (18-35 éves fiatalok) igényeinek megfelelően olyan fejlesztéseket és szakmai programokat valósítson meg az Önkormányzat, amelyek hozzájárulnak a kijelölt célcsoport helyben maradásához.

Ahhoz, hogy a szakmai munkába bevont szakértők, valamint az Önkormányzat kijelölt munkatársai a célcsoport igényeinek leginkább megfelelő beavatkozásokat tudja nevesíteni a szakértői feladatok elvégzése során, ahhoz a célcsoport közvetlen megkérdezése elengedhetetlen.

 

Amennyiben a szakmai munkát szeretné támogatni, kérjük vegyen részt a tervezett workshop eseményen!

 

A workshop időpontja: 2018.11.22. 18:00

A workshop helyszíne: Polgármesteri Hivatal, 2465 Ráckeresztúr, Hősök tere 20.

 

WORKSHOP TEMATIKA – ICSP

 

  1. A szakmai munkába bevont szakértők ismertetik a pályázat fő célkitűzéseit, tartalmát és a várható eredményeket (10 perc)
  2. A szakértők és a workshop résztvevői közösen nevesítik, hogy mik a legfontosabb szempontok, ami alapján a kijelölt korosztály a költözés vagy a helyben maradás mellett dönt (maximum 60 perc)
  3. A workshop résztvevők és a szakértők összegzik, hogy az elhangzottak alapján milyen beavatkozások segítenék leginkább a kiemelt korosztály helyben maradását (15 perc)
  4. A workshop résztvevői kitöltenek egy kérdőívet, amely a szakértői munkát támogatja (5 perc)