Pályázat

Szeretnéd, ha a Te alkotásod díszíthetné a főváros egyik leglátogatottabb területének kis utcáját?
A Török Pál református püspökről elnevezett utcába színes járdafestést álmodtunk meg, aminek a kivitelezője te lehetsz …. !

A református drogmisszió prevenciós ADNA kávézója pályázatot hirdet az utcafront 1,65 méter széles × 19 méter hosszú járda megfestésére.

Pályázni lehet egyénileg vagy csoportosan.

Feladat: az utcafront járdafestés tervének elkészítése. Tematikai megkötés nincs, nyugodtan engedd szabadon a fantáziád! Szeretnénk, ha egy fiatalos, pozitív kisugárzású, színes kompozíció díszítené a járdánkat, amire jó ránézni! Olyat szeretnénk, amely jókedvre hangolja a kávézónk előtt bandukoló gondterhelt embert, és valamilyen módon örömet sugároz: azt, hogy ÉLNI JÓ! Stílusbeli megkötés nincs. A kompozíciód lehet figuratív vagy nonfiguratív. A lényeg, hogy figyelemfelkeltő legyen, és pozitív érzéseket keltsen abban, aki elhalad felette. Terved benyújtásakor kérjük, tételesen sorold fel a megvalósításhoz igényelt eszköz- és anyagigényedet.

Pályadíj: A nyertes megörökítheti tervét a járdán, amelyen természetesen saját aláírását (csoport esetében a csoport nevét vagy a részt vevő alkotók nevét felsorolva) is megjelenítheti.

A nyertes pályaművet és készítőjét média-, illetve sajtószereplésen is bemutatjuk.

10 000 forint értékű vásárlási utalvány kap, amely kávézónkban egyénileg vagy baráti körben felhasználható.

Benyújtási határidő: 2017. szeptember 15.

A pályázatokat e-mailen: eszter@kimm.hu címre vagy személyesen az ADNA Cafe-ba (IX., Török Pál u. 6.) várjuk.

Zsűri tagjai:
Simon András (grafikus)
Szloboda József (Budapest-északi egyházmegye esperese)
Szűcs Balázs (a IX. kerület főépítésze)
Kovács Péter (ADNA Cafe üzletvezető)
Erdős Eszter (református lelkész)