Óvoda újra nyitása

Tisztelt Szülők!

Örömmel értesítjük önöket,

hogy az Óvodák és bölcsődék újra nyitásáról, valamint a nyári táborok megszervezéséről szóló 215/2020.(V.20.) Korm. rendelet értelmében 2020. május 25–től a Ráckeresztúri Mosoly Óvoda rendes nyitvatartás szerint, a szokott rendben fogadja az óvodás gyermekeket.

Kérjük, legkésőbb május 22-én pénteken 9.30 óráig jelezze telefonon, amennyiben igényt tart gyermeke óvodai ellátására. Ha a szülő a határidőig nem jelez, úgy a gyermek részére a hétfői napon étkezést biztosítani nem tudunk, már csak a keddi napra.

Mindannyiunk egészségének védelme érdekében az alábbi fenntartói intézkedések intézményünkben továbbra is kötelezőek:

A gyerekeket a bejáratig lehet behozni, ott az intézmény dolgozói csengetéskor átveszik őket és lázat mérnek.

A szülő az intézménybe nem léphet be.

Amennyiben a gyermeken bármilyen betegségre utaló tünetet észlelnek az intézmény dolgozói, a gyermeket társai és a dolgozók egészségének védelme érdekében a szülő köteles haladéktalanul hazavinni.

Az első óvodában töltött napon érkezéskor a szülő írásban nyilatkozik arról, hogy gyermeke nem beteg. A gyermekeknek minden nap friss, tiszta ruhában kell az óvodába érkezniük.

Betegség után továbbra is orvosi igazolással érkezhet a gyermek újra az intézménybe.

Ha az óvodai ellátásra a 2020. augusztus 31-ig terjedő időszakban nem tart igényt a szülő, kérjük, e-mailben jelezze az intézmény felé az óvoda email címére: mosolyovoda@rackeresztur.hu .

A járványügyi előírások betartása továbbra is kötelező, kérjük a szülőket, hogy tartsák be a védelmi intézkedést. Óvodánk továbbra is kiemelten ügyel a higiéniai előírások betartására.

Megértésüket köszönjük!

Ráckeresztúr, 2020. 05. 21.

Gáborné Kutasi Katalin

óvodavezető