Meghívó a Családszervezetek II. Jótékonysági Adventi Vásárára

Már csak pár nap és itt a Családszervezetek II. Adventi Jótékonysági Vására a Fiatal Családosok Klubjának (FICSAK) és több, mint 50 támogató családszervezetnek a szervezésében, az EMMI támogatásával. A vásár teljes bevétele a Melletted a helyem Egyesület segítségével, a koraszülöttek és családjaik megsegítését szolgálja.

Az idei évben a Millenáris D épülete ad otthont a rendezvénynek, amelynek fővédnöke ismét Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége lesz, aki a helyszínen saját maga készít, és árul majd adventi koszorúkat. Tisztelettel meghívjuk Önt is a Családszervezetek II. Adventi Jótékonysági Vásárának megnyitójára és az advent első gyertyájának ünnepélyes meggyújtására.

A vásár ideje: 2017. december 3. 10-18 óra között

Helye: a Millenáris D épülete

 

A tavalyihoz hasonlóan az idén is kézműves portékák, zenés-táncos, szuper emlékezetes családi programok, neves fellépők, jótékony összefogás jellemzi majd a rendezvényt.

A standoknál a legnagyobb hazai, családokat segítő civil szervezetek, cégek képviselői árusítják majd, többek között, a saját kezűleg készített adventi koszorúkat, ínycsiklandó lekvárokat, mécseseket és karácsonyfadíszeket.

A FICSAK pedig a befolyt összegből a koraszülötteket és családjaikat támogatja majd.

Nagy örömömre szolgálna, tehát, ha e nemes ügy mellé állva megtisztelné a rendezvényt, kedves családjával együtt. Amennyiben nincs lehetősége a személyes megjelenésre, de szívesen hozzájárulna a bevétel gyarapodásához, a 10918001-00000084-18080009 számlaszámra befizetett adományával teheti ezt meg. A banki átutalás közlemény rovatába kérjük feltüntetni: Segítség a koraszülöttek részére – adomány

Továbbá kérem, hogy segítse kezdeményezésünket azzal is, hogy kommunikációs felületein közzéteszi a mellékelt plakátunkat, belinkeli a http://www.jotekonysagivasar.hu/ weboldalunkat és https://www.facebook.com/events/1454010664694569/facebook eseményünket. Előre is köszönjük!

Fogjuk össze együtt a koraszülöttekért, hiszen nekik is jár éppen annyi esély a „nagy útra” mint időben érkezett társaiknak!

 

Üdvözlettel:

Király Nóra

Újbuda alpolgármestere

a FICSAK alapítója