KÖZLEMÉNY

Tisztelt Ráckeresztúri Lakosok!

A Jenei Fogászat a Panoráma röntgen további felhasználásáról és a szolgáltatás bővítéséről szeretne tájékoztatást adni.

Ráckeresztúron nem tudjuk napi szinten biztosítani a lakosok számára a folytonos nyitvatartást heti 5 alkalommal, amely nagyban lassítja az ellátás folyamatosságát. A röntgen elérhetősége limitált, valamint a nyitvatartási időt sem tudjuk olyan sokáig elnyújtani, ami a lakosság érdekét leginkább szolgálná.

Egyre nehézkesebbé is vált finanszírozni (emberi erőforrás) ezt a tevékenységünket, hiszen többnyire csak Ráckeresztúriak vették igénybe a szolgáltatást az elmúlt 5 évben, de nekik ez térítésmentes.

Azon gondolkodtunk, hogyan is tudnánk fenntartani további 5 évre a térítésmentes Panoráma röntgen szolgáltatásunkat, növelni az elérhetőségünket és minőségileg is még jobb képalkotást biztosítani a Ráckeresztúri lakosok számára.

2024. április 1-től a következő változásokat vezetjük be a ráckeresztúri lakosok számára a Panoráma röntgen kapcsán:

  • A 2030 Érd, Felső utca 8. szám alatti rendelőnkben minden hétköznap (munkanapokon) 08:00 – 20:00 óráig tudjuk biztosítani a Panoráma röntgen lehetőségét térítésmentesen.
  • Mivel a fogorvosi ügyelet is ebben a rendelőben történik, így az ügyeleti időben (munkaszüneti napokon, hétvégente, ünnepnapokon) érkező Panoráma röntgenfelvétel igényeket is ki tudjuk szolgálni, de ekkor már csak 09:00 – 16:00 óráig és előzetes telefonos egyeztetéssel. Szükség esetén a beteg az ügyeleti ellátást is igénybe tudja venni ugyanitt.
  • Az itt készült felvétel még jobb minőségű, valamint azonnal a ráckeresztúri rendelőbe tudjuk küldeni a felvételt igény szerint.
  • Továbbá újabb 5 évig továbbra is elérhető lesz a térítésmentes Panoráma röntgen szolgáltatás kizárólag a ráckeresztúri lakosok részére!

A fogászati (intraorális) kis röntgen szolgáltatás a ráckeresztúri rendelőben továbbra is biztosítva lesz változatlan feltételek mellett!

Bízunk benne, hogy a szolgáltatásunk fejlesztése mindenki számára üdvözítő lesz és elégedettséggel tölti el.

Dr. Jenei András

ügyvezető, főorvos