KÖZÉRDEKŰ FELHÍVÁS KÖZTERÜLETEN VÉGZENDŐ SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL!

         Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy jogszabályi előírásokkal rendelkező kivitelező cég földi kémiai szúnyoggyérítési munkát végez  Ráckeresztúr Község Önkormányzata megbízásából Ráckeresztúr közigazgatási területén.

         A szúnyoggyérítési munkát földi kémiai irtás során az OEK által engedélyezett Deltasect szúnyogirtó szerrel, a meteorológiai körülmények függvényében:

2019. július 11-én este 21.00 órától 04.00 óráig tervezik elvégezni. (amennyiben az időjárás engedi)

         Amennyiben a meteorológiai előrejelzésekkel ellentétben csapadékos, szeles idő lenne ezen a napon, és indokolttá válna a gyérítés elhalasztása, akkor a szúnyoggyérítésre néhány napon belül kerülne sor.

         A szúnyogirtó szer élőlényekre és az emberre ártalmatlan. A közterületi használatra engedélyezett. A gyérítési munkákat kisteherautón elhelyezett melegköd-képző géppel végezzük. A felhasznált szúnyogirtó szer emberre, állatra, növényre veszélytelen. Ez az anyag széleskörűen használatos.

         Fontos! A melegköd-képzése zajjal és nagy mennyiségű fehér, füstszerű anyag megjelenésével jár. A köd légtérbe bocsátása után 10-15 méter vastagságban elterül a levegőben a talajszint felett, és kedvező időjárás esetén hosszabb ideig is érzékelhető. A ködöt alkotó parányi szemcsék gyérítik a vérszívókat.Kérjük a lakosságot, hogy a jelzett időpontban az ablakokat csukják be.

Az esetleges erős zaj miatt kérjük szíves elnézésüket.

Combi Kft.