INGYENES képzés

Kérem engedje meg, hogy a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. által szervezett szakmailag fontos, INGYENES képzésről tájékoztassam Önöket. A képzés az EFOP-1.2.6-VEKOP-17-2017-00001- Családbarát Ország megnevezésű kiemelt projekt keretében valósul meg.

A képzés célja, hogy a résztvevő képessé váljon az idősügyi referens munkakör betöltésére. Képes legyen aktívan hozzájárulni a helyi aktív idősödést segítő programok előkészítéséhez, szervezéséhez és lebonyolításához. Fel tudja ismerni az időskori életkori sajátosságokból adódó speciális szükségleteket. El tudjon igazodni a programok jogi környezetében, jogkövető módon részt tudjon venni az idősügyi programok előkészítésében, kivitelezésében. Képes legyen hatékonyan együttműködni a települési önkormányzat illetékes szakembereivel, valamint azokkal a helyi civil szerveződésekkel, melyek az aktív idősödés feladataiban szerepet vállalnak.

Idősügyi referens képzés IRK-7   (A felnőttképzési törvény hatálya alá tartozó támogatott egyéb szakmai képzés)

A képzés helyszíne és időpontja:

Helyszín 1. konzultációs nap 2. konzultációs nap 3. konzultációs nap 4. konzultációs nap 5. konzultációs nap
8000 Székesfehérvár, Távírda u.2. – CSBO régiós iroda 2020.02.25. 2020.03.10. 2020.03.24. 2020.04.07. 2020.04.21.

A képzésen való részvételhez előírt feltétel:  érettségi végzettség

A képzés elvégzését igazoló dokumentum megnevezése: tanúsítvány

A képzéseinken való részvétel a projekt megvalósítási ideje alatt térítésmentes.

A képzés óraszáma: 100 óra ( 49 óra személyes jelenlét és 51 óra távoktatás).

A képzésről bővebb információt az alábbi oldalon talál:

https://www.csaladbaratorszag.hu/o/25

A jelentkezési lehetőség az online felületen megnyílt. A regisztrációt követően a képzési csoportot ( IRK-7) is ki kell választani.

https://kepzesek.csaladbaratorszag.hu

Fontos, hogy a regisztráció alkalmával a végzettséget igazoló dokumentum is feltöltésre kerüljön, ellenkező esetben a regisztráció nem lesz sikeres.

A fenti képzéssel illetve regisztrációval és a rendszer működésével kapcsolatban felmerülő kérdésekkel kérem, keressenek bizalommal a lent megadott elérhetőségeim valamelyikén.

Szeretettel várjuk a képzésen!