Indul a közvilágítás korszerűsítése

Amint arról korábban már tájékoztattuk a lakosságot, a tavaly kiírt közbeszerzés eredményeként idén megtörténik a település közvilágítási hálózatának korszerűsítése, a jelenlegi lámpák korszerű, led lámpákkal történő kiváltása. A lámpatestek száma is nőni fog, ami jelentősen javítja majd a megvilágítottságot.

Az E-on szakemberei a munkálatokat várhatóan az alábbi időpontokban és helyszíneken végzik majd:

Március 01-06:

Kocsy-Mayer Gyula u.; Madách u.; Csokonai u.; Kölcsey u.; Vörösmarty u.; Széchenyi u.; Petőfi u.; Mikszáth u.; Jókai u.; Petőfi u.; József A. u.; Orgona u.; Gárdonyi u.; Bajcsy-Zsilinszky u.; Dózsa u.; Táncsics u.; Szent János tér;  Kisköz; Budai Nagy Antal u.; Hősök tere; Kocsy-Mayer u. (második ütem)

Március 11-12-13:

Rákóczi u.; Ady Endre u.; Kossuth u.

Március 14:

Rákóczi utca a Drogterápiás Otthontól

Március 18-22:

Korniss u.; Rózsa u.; Vajda u. (első ütem); Akácfa u.; Hóvirág u.; Bem u.; Liszt F. u.; Erkel u.; Bartók B. u.; Kodály u.; Budai u. (második ütem); Liliom u.; Szegfű u.; Hóvirág u.; Vajda u. (második ütem); Napsugár u.; Rózsa u. (második ütem); Eötvös u. (második ütem)

Az itt felsorolt helyszíneken előre láthatóan nem lesz szükség a lakosságot érintő áramszünetre a szerelés idején sem.

A főút mentén szükségessé váló áramszünetek időpontjairól külön közleményben tájékoztatjuk a lakosságot.

A szolgáltató és az önkormányzat is kéri a lakosságot, hogy ha egy-egy elkészült szakaszon hibát észlelnek (valamelyik lámpatest nem ég, nem olyan a fényereje, mint a többinek, stb.), azt szíveskedjenek jelezni a Polgármesteri Hivatalban. A legnagyobb odafigyelés mellett is előfordulhat gyártási, vagy szerelési hiba, amit a szolgáltató haladéktalanul javítani kíván. Természetesen a műszaki átadás-átvétel előtt a teljes hálózatot ellenőrizni kell.

Segítségüket és türelmüket előre is köszönjük!

Ráckeresztúr Község Önkormányzata