FELHÍVÁS – Annamajori Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft.

Az Annamajori Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft., mint büntetés-végrehajtási szerv a migrációs nyomás erősödése okán a magyar-szerb déli határszakaszon kiépített ideiglenes biztonsági határzár átalakításának, megerősítésének, valamint a „Hódunai” határszakaszon az ideiglenes biztonsági határzár kiépítésének végrehajtásával kapcsolatos feladatok ellátására munkavállalókat keres.

A munkaviszony jellege: határozott idejű munkaviszony, előreláthatóan 2023.01.31-ig.

A munkaviszony időtartama alatt a munkavállalók 5 napos váltásos rendszerben látják el feladataikat, előreláthatóan napi 12 órában. Az 5 napos turnusok alatt a munkavállalók a munkavégzés helyén található település erre a célra kijelölt szálláshelyén kerülnek elhelyezésre, a napi hazajövetel a távolságra való tekintettel naponta nem lehetséges. A munkavégzés helyszínére történő szállításról, valamint a hazaszállításról az Annamajori Kft. gondoskodik.

Juttatások: bruttó 400 000 Ft alapbér, valamint a Munka Törvénykönyve által meghatározott pótlékok, továbbá szállás és napi 4 alkalommal történő étkezés biztosítása.

A határozott idejű munkaviszony lejártával a munkáltató és a munkavállaló közös megegyezésének esetén az Annamajori Kft. aktuálisan üres pozícióinak betöltésére is lehetőség nyílik.

Érdeklődni az Annamajori Kft. munkaügyi csoportjánál, Kis Ildikó csoportvezetőnél a 06 30 221 8043-as telefonszámon, illetve az ildiko.kis@annamajor.hu címen lehet.