EFOP-1.2.11-16 – Változások, pontosítások a pályázati felhívásban!

A pályázati felhívás 3., 4., és 5. pontjai kiegészítésre, illetve módosításra kerültek az irányító hatósággal egyeztetve a pályázati feltételek teljeskörű teljesítése érdekében.

Ennek megfelelően a „Képzések támogatása” és a „Mobilitás támogatása” kategóriákban az egy összegű utólagos kifizetést módosítani kellett legalább 6 havi, részletekben történő kifizetésre, mivel csak az a pályázó lehet támogatott, aki legalább 6 hónapon keresztül részesül a folyósításból.

Pontosítottuk a vállalkozói tevékenység támogatására vonatkozó szabályozást is.

A pályázatok elbírálását követően a feltételrendszerben módosítások már nem lehetségesek, ezért került sor még most a változások beépítésér.

Természetesen minden pályázónak lehetősége van a módosított feltételek ismeretében, azokat mérlegelve -ha szeretné- pályázatát módosítani, vagy akár visszavonni.

FONTOS!

Az önkormányzat a forrás kimerüléséig fenntartja a jogot, hogy a 2019. május 30-ai beadási határidő és az első bírálat után a fel nem használt forrás erejéig újabb pályázati kört hirdessen meg az első pályázati körrel azonos feltételekkel.

Ráckeresztúr Község Önkormányzata