EFOP-1.2.11-16 Pályázati eredmények

Örömmel értesítjük a ráckeresztúri lakosságot, hogy az Önkormányzat által elnyert EFOP-1.2.11-16-2017-00016 azonosító számú pályázathoz kapcsolódóan közzétett, „Fiatalok helyben maradását támogató ösztönző rendszer” című felhívásra érkezett pályázatok elbírálásra kerültek.

Ezúton szeretnénk gratulálni, hiszen a beérkezett 148 pályázatból összesen 146 nyertes pályázatot tudunk most kihirdetni, mely azt jelenti, hogy a pályázat nyújtotta lehetőségeket a település lakossága maximálisan kihasználta, így bennünk is megerősítést nyert, hogy érdemes volt beadnunk 2017-ben az „Esély otthon” elnevezésű projekt ötletünket, melynek a most a kihirdetett eredmény részét képezi.

Nagyon nagy örömmel tölt el Bennünket, hogy sokan érdeklődtek a település ezen pályázati lehetősége iránt, illetve köszönjük, hogy hozzánk eljuttatott kérdéseikkel hozzájárultak a pályázat tartalmának pontosításához!

Jelenleg már a támogató okiratok személyre szóló kitöltése folyik, melyeket legkésőbb a jövő hét folyamán postai úton kézbesítünk a nyerteseknek. A támogató okiratok tartalmazzák majd a pályázati pontszámok alapján megállapítható, havonta folyósítandó összegeket.

Ismételten szeretnénk gratulálni a nyerteseknek, köszönjük szépen a lelkesedést és reméljük, hogy az ösztönzők felhasználásában örömüket lelik majd!

          Ráckeresztúr Község Önkormányzata