Álláshirdetés

Gépkezelők, csomagolók figyelem!

 

Cégünk stabil lábakon áll, angol tulajdonú kereskedelmi és gyártó cég, piacvezető a ragasztástechnikában.

Jó műszaki érzékkel rendelkező gépkezelőket és kiváló kézügyességű, monotóniát jól tűrő csomagolókat keresünk új, Ercsiben épülő, 2019-ben megnyíló gyárunkba, minimum befejezett általános iskolai végzettséggel. Előnyt jelent a szakmunkás végzettség és a szakmai tapasztalat.

A gépkezelők főbb feladatai közé tartoznak az egyedi, kézzel történő gépbeállítások, a gyártások indítása és komplett felügyelete, különböző műszaki problémamegoldások keresése. A munka nagyfokú önállóságot, precizitást, pontosságot és kreativitást igényel.

A csomagolók főbb feladatai közé tartozik a gyártásból kikerülő késztermékek minőségének ellenőrzése, a selejtes termékek elkülönítése, a hulladékok eltávolítása, a hibátlan termékek csomagolása és címkézése. A munka betanított, könnyű, ülőmunka.

A betanulást mentori programmal segítjük. A betanulás és a munkavégzés 2018-ban Budapesten, majd az Ercsi üzem 2019. év elejei megnyitásától Ercsiben történik. A munkavállalóink utaztatását céges busszal biztosítjuk.

A munkavégzés több műszakos munkarendben folyik.

Gépkezelők esetében három műszakban, a hagyományos műszakrend szerinti délelőttös, délutános és éjszakai műszak, csomagolóknál kétműszakban, délelőtt és délután.

Cégünk korszerű, új, modern, tiszta munkahelyet, versenyképes anyagi megbecsülést, cafeteriát, munkaruha csomagot, tanulási és előrelépési lehetőséget biztosít minden elkötelezett dolgozójának. A munkahelyi légkör kellemes, a hangulat vidám, a csapat összetartó, a vezetés partneri.

Érdeklődni, jelentkezni önéletrajz beadásával lehetséges, amelyet kérünk az alábbi címre eljuttatni:

Ercsi Polgármesteri Hivatal 2451 Ercsi, Fő u. 20.;    polghivatal@ercsi.hu.

 PARAFIX HUNGÁRIA KFT.