Alkotói, fotó- és videópályázat

Ráckeresztúr Község Önkormányzata és a községi könyvtár Ráckeresztúr község 670 éves fennállása tiszteletére két hónappal ezelőtt alkotói pályázatot, valamint fotó- és videópályázatot hirdetett. Október 31-éig még lehet nevezni. Íme a pályázati kiírás újra.

Alkotói pályázat

A pályázat korcsoportjai:

1. Óvodások

2. 1–4. osztályosok

3.  5–8. osztályosok

4. Középiskolások (14–18 évesek)

5. Felnőttek (18 éven felüliek)

A pályázat témája kötetlen – a lényeg, hogy a pályázók örökítsenek meg egy-egy szép ráckeresztúri vagy lászlópusztai részletet. Lerajzolhatják kedvenc helyüket, házat, régi pincét, kaput, stb., bemutathatják a község valamely nevezetességét, elkészíthetik Ráckeresztúr keresztjét vagy valamely nevezetesség makettjét. Az alkotás bármilyen technikával készülhet: lehet kerámia, gyöngyfűzés, bőrdíszmű, kovácsmunka, fafaragás, rajz. A rajz minimum A4-es méretben készüljön. A pályázók bármilyen rajzeszközt használhatnak.

Az alkotásokat személyesen a könyvtárban lehet leadni nyitvatartási időben 2017. október 31-ig a pályázó nevével, életkorával együtt.

 

Fotó- és videópályázat

A pályázat korcsoportjai:

  1. 1–4. osztályosok
  2. 5–8. osztályosok
  3. Középiskolások (14–18 évesek)
  4. Felnőttek (18 éven felüliek)

Kérjük, örökítsék meg Ráckeresztúr és/vagy Lászlópuszta értékeit. Legyen szó akár műemlékről, épületről, akár szép természeti jelenségről vagy közösségi eseményről.

A fotópályázatra maximum négy képpel nevezhetnek, melyek mérete minimum 2 MB legyen. A videófelvételek hossza ne haladja meg a három percet.

A fotókat és videókat e-mailben várjuk 2017. október 31-ig a pályázó nevével, életkorával együtt.

E-mail cím: wakonyvtar@gmail.com

Az eredményhirdetésre előreláthatóan 2017. november 18-án kerül sor.

A legjobbak minden korcsoportban értékes ajándékot nyerhetnek.