A református drogmisszió kérése

Kedves Barátaink, Kollégáink!

A református drogmisszió immáron második éve sikeresen elindította Ráckeresztúron a Továbbképző és Családterápiás Központját. Az akkreditált hatvanórás drogprevenciós továbbképzésünket két alkalommal, a családkonzultációs üléseket négy alkalommal tudtuk megszervezni.

A teljes ellátással megtartott több napos, bentlakásos képzéseket követően vált nyilvánvalóvá számunkra, hogy a részt vevők részére nem tudjuk teljes körűen biztosítani a tárgyi feltételeket, ami megnehezíti a vendégek ellátását.

A megkeresések alapján úgy látjuk, hogy egyre nagyobb szükség van ezekre a továbbképzésekre és családkonzultációs ülésekre, de ezen csoportok finanszírozása már önmagában is megterheli a drogmissziót, hisz minimális a részvételi díj, sőt, megfelelő indokoltság esetén ingyenes a résztvevők számára.

Jelenleg önerőből nem tudjuk az ingatlan felszereltségét pótolni, teljessé tenni, ezért fordulunk hozzátok.

A következő tárgyakra, eszközökre lenne a legnagyobb szükségünk:

          nagyméretű hűtőgép, mélyhűtő
          mosógép
          kis szekrények, fiókos komód
          kis asztalok, dohányzó-, laptopasztal
          (karos)székek
          villanytűzhely
          törülközők, fürdőlepedők
          projektor
          hajszárító

Kérjük, támogasd munkánkat adományoddal, hogy a jövőben is segíteni tudjunk a hozzánk forduló családokon, illetve azokon a pedagógusoknak, szociális szakembereknek, akik a továbbképzések során számos ismeretet, módszert, eszközt sajátíthatnak el a munkájukban egyre inkább előforduló addiktológiai kérdésekhez.

Amennyiben úgy érzed, valamit felajánlanál nekünk, a tovabbkepzes@kimm.hu címen vedd fel velünk a kapcsolatot! Nagy öröm lenne számunkra, ha a kiválasztást fotókkal és méretek megadásával segítenéd, illetve a szállításban is tudnál segíteni.

Bővebb információ a drogproblemak.hu oldalon található.

Segítségedet, adományodat, figyelmedet előre is köszönjük!

MRE KIMM csapata