A MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító ZRt. – tájékoztatója

Tisztelt Földhasználók!

A MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító ZRt. (1031 Budapest, Anikó u. 4., a továbbiakban MAVIR ZRt.) kérésére a következő tájékoztatást tesszük közzé:

A társaság, mint a Dunamenti – Dunaújváros I-II. 220 kV távvezeték üzemeltetője és egyben tulajdonosa tájékoztatja Önöket, hogy a 2019. június 22-i szélsőséges időjárási viszonyai miatt megsérült távvezeték-szakaszok helyreállítási munkáit azonnali hatállyal megkezdte. A vihar és szél által okozott pótteher miatt leszakadt vezetékszakaszok megközelítése veszélyes!

A munkavégzés a MAVIR ZRt. bejegyzett vezetékjoga alapján történik. A távvezetékek helyreállítási munkái során, a terepen való mozgás közben gépeik taposási kárt okozhatnak az érintett ingatlanokon, amelyért a terület használóját a hatályos jogszabályok alapján kártalanítás illeti meg. Ezen igényeket a károsodott ingatlanok használói a térségben jelenlevő, területileg illetékes csoportvezetőnek személyesen, vagy levélben jelenthetik be a lent megjelölt elérhetőségeken.

Ráckeresztúri Polgármesteri Hivatal

Szabó Lajos Villamos hálózat karbantartó szakmunkás Martonvásár VF

Telefon: (+36) 22 461-306  | Mobil: (+36) 20-529-0130 | E-mail: szabol@mavir.hu